Dalamaya kruiden & specerijen

Dalamaya is een groothandel in kruiden en specerijen voor levensmiddelen.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden en specerijen voor de levensmiddelen branche. Wij hanteren een zeer hoge kwaliteitsnorm. Dalamaya is opgericht in 2005 en houdt zich voornamelijk bezig met het vervaardigen en ontwikkelen van recepturen, verpakken en leveren van kruiden en specerijen aan de detailhandel. Slagerijen, supermarkten en horeca. Dalamaya kruiden & specerijen zijn Halal en Vegan.

Eerlijke kruiden, voor een eerlijke prijs. 

Onze kruiden hebben een wereldwijde herkomst. Wij zijn gespecialiseerd in de samenstelling van meerdere eigen mengsels en recepten van internationale allure. Hierdoor is er voor nagenoeg elk gerecht wel een recept voorhanden. De kruiden zijn door ons geselecteerd op kwaliteit en worden hygiënisch verpakt. Daardoor garanderen wij de hoogste kwaliteit en hanteren aantrekkelijke prijzen.

Dalamaya herkent u aan zijn opvallende groen gele verpakkingen. Op aanvraag leveren wij nette stevige bijpassende displays. Deze zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Dalamaya gebruikt uitsluitend natuurlijke producten en wij werken geheel volgens ons kwaliteitshandboek FSSC 22000 voedselveiligheidssysteem.

Kwaliteit

Dalamaya koopt zijn pure kruiden in bij een vast aantal importeurs. Alle importeurs stellen zeer hoge eisen aan deze kruiden en specerijen. Elk kruid of specerij heeft een specifiek- land van herkomst en wordt met de meest mogelijke zorg geoogst. Het is niet onwaarschijnlijk dat onze importeurs een bezoekje brengen aan de oogstvelden. Alle kruiden en specerijen worden in Nederland eerst onderworpen aan een onderzoek in ons laboratorium. Uit onderzoek van het laboratorium komt de staat van het product, kwaliteit, hygiëne, bacteriologische en  pesticiden, waarde naar voren.

Op deze basis van criteria koopt Dalamaya de kruiden en specerijen in. Hierdoor zijn de producten van Dalamaya verzekerd van topkwaliteit.

Servicegraad en diensten

De kruiden en specerijen van Dalamaya kunnen worden gepresenteerd in de daarvoor speciaal bestemde displays. Deze displays worden door ons beschikbaar gesteld op basis van bruikleen. U koopt in principe de inhoud van de display, of displays en wij stellen de displays in bruikleen ter beschikking. 

Ontzorgen.

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen. Per telefoon, mail of App. Er bestaat ook de mogelijkheid dat wij u regelmatig bezoeken. Bij deze bezoeken dragen wij zorg voor de displays, wat het volgende inhoud. Uw display word dan voorzien van de juiste hoeveelheid en soorten kruiden en specerijen. Hierbij adviseren wij en controleren dit op houdbaarheidsdatum, netheid van onze producten en display. Bij deze bezoeken kunt u, uw wensen kenbaar maken en wij kunnen u van de laatste ontwikkelingen op de hoogte houden. Tevens hanteren wij een soepele omruilregeling.             

Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit en een hoge servicegraad en dat is de sleutel tot succes.

De voordelen op een rijtje

  • De allerbeste producten tegen een goede marktconforme prijs
  • De hoge kwaliteit en volgens FSSC 22000 methode verpakt
  • De uitstekende service d.m.v. klant ontzorgen
  • Goed en deskundig personeel
  • Persoonlijke begeleiding voor productinformatie
  • Snelste service en levertijd
  • Goede winstmarge voor de klant
  • Uitstekend samengesteld productassortiment
  • En de beste productpresentatie

Groeit u ook met ons mee?

Al sinds 2005 is Dalamaya een begrip in uw toko, supermarkten, slagers en horeca. Wij zijn elke dag bezig met het verbeteren van onze producten en diensten!

Wordt ook Dalamaya verkooppunt!

Dalamaya heeft op dit moment een uitgebreid en divers assortiment kruiden en specerijen. Verkrijgbaar in verschillende verpakkkingsvormen.